Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, AUDIAȚI la DIICOT într-un nou dosar penal

Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, AUDIAȚI la DIICOT într-un nou dosar penal

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu şi omul de afaceri Adrian Sârbu sunt așteptați la DIICOT, unde vor fi audiați într-un nou dosar. Cei doi ar fi luat credite folosind acte false. Creditele ar fi fost luate de la BRD în 2008.

Patronul media Adrian Sârbu a luat credit de la BRD de 4 milioane de dolari. A girat pentru sumă cu un contract de management încheiat cu un grup de presă internaţional.

Fostul senator Sorin Roşca Stăneascu a contractat un credit pentru investiţii de trei miliioane de euro. Ratele nu au fost achitate, iar garanţiile depuse au fost insuficiente pentru ca banca să poată recupera banii.

Sorin Roşca Stănescu se află după gratii, la Rahova, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul Rompetrol, în timp ce Adrian Sârbu a împlinit deja trei luni de când este în Arestul Central al Poliţiei, cercetat fiind într-un dosar de evaziune fiscală. 

În dosarul nou de la DIICOT este implicat și omul de afaceri Remus Truică.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…