AEP: 18.597 de persoane au aplicat pentru a deveni operatori de calculator în secțiile de votare

AEP: 18.597 de persoane au aplicat pentru a deveni operatori de calculator în secțiile de votare

Un număr de 18.597 de persoane au transmis cereri pentru a deveni operatori de calculator în secțiile de votare, în prima lună de la demararea campaniei de recrutare a Autorității Electorale Permanente (AEP). Potrivit unui comunicat al AEP, remis vineri AGERPRES, pentru cele 18.597 de secții de votare existente este necesar un număr de 23.637 de operatori de calculator.

AEP reamintește că persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității Electorale Permanente.

Informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc pe site-ul AEP.

Autoritatea a demarat la începutul lunii noiembrie campania de recrutare a operatorilor de calculator pentru secțiile de votare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…