Afaceristul turc Abdullah Atas rămâne în arest preventiv

Afaceristul turc Abdullah Atas rămâne în arest preventiv

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist de la Rutieră, rămâne în arest preventiv, au decis definitiv joi magistrații de la Curtea de Apel București. Judecătorii au respins o contestație formulată de Abdullah Atas și au menținut decizia Tribunalului București, instanță care a emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele acestuia.

În noaptea de 2 spre 3 august, Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ trei kilometri până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

În urma accidentului, polițistul a fost supus mai multor intervenții la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, a declarat joi că starea polițistului de la Rutieră este în continuare foarte gravă . Polițistul este internat la secția de terapie intensivă, iar starea lui nu a suferit nicio modificare în bine.

Polițistul rănit are 44 de ani și lucrează de 23 de ani în domeniu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...