Air France: Pasagerii să amâne călătoriile sau să schimbe biletele din perioada 15-22 septembrie

Air France: Pasagerii să amâne călătoriile sau să schimbe biletele din perioada 15-22 septembrie

Air France România recomandă pasagerilor cu zboruri în perioada 15-22 septembrie, când este anunţată greva piloţilor francezi, fie să îşi amâne călătoria, fie să îşi schimbe biletul gratuit, pentru a evita întârzieri pe aeroport sau situaţii neplăcute.

Air France: Pasagerii să amâne călătoriile sau să schimbe biletele din perioada 15-22 septembrie

"Ca urmare a confirmării acţiunii de grevă întreprinsă de aproximativ 60% dintre piloţii francezi în perioada 15 - 22 Septembrie 2014, Air France România a luat măsuri excepţionale la nivel local pentru a diminua disconfortul creat pasagerilor. Astfel, începând de săptămâna trecută toţi pasagerii cu zboruri în perioada 15 - 22 Septembrie 2014 au fost informaţi despre eventualitatea acestei greve şi au primit informaţii despre cum îşi pot modifica data de zbor pentru a fi cât mai puţin afectaţi de această situaţie", a anunţat printr-un comunicat Air France România.

Pentru a evita orice întârzieri pe aeroport sau situaţii neplăcute, Air France sfătuieşte pasagerii, ca în perioada menţionată, fie să îşi amâne călătoria, fie să îşi schimbe biletul gratuit.

Totodată, call center-ul Air France România, deschis în mod normal de luni până vineri între orele 09:00 - 17:00, şi-a extins activitatea şi în ziua de duminică, 14 Septembrie, între orele 09:00 - 17:00.

"Toţi pasagerii cu zboruri în perioada 15 - 22 Septembrie sunt rugaţi fie să contacteze call center-ul Air France, la numărul de telefon 021 206 92 00 pentru a primi informaţii despre zborul lor fie să acceseze rezervarea lor prin website-ul companiei, www.airfrance.ro", precizează compania.

Air France a anunţat sâmbătă că şase zboruri din zece ale companiei aeriene vor fi anulate luni, din cauza unei greve a piloţilor care se opun condiţiilor de dezvoltare a unei filiale low-cost a grupului.

O grevă de o săptămână ar fi cea mai importantă organizată din 1998 de către piloţii Air France.

CEO-ul Air France, Frédéric Gagey, care cifrează de la "10 până la 15 milioane" de euro pe zi costul acestei greve, a declarat sâmbătă că discuţiile cu sindicatele vor continua în vederea găsirii unei soluţii în acest conflict.

Cele trei sindicate, care se opun condiţiilor de dezvoltare a companiei low-cost a grupului, Transavia, au intrat de mai multe săptămâni în conflict cu conducerea. Sindicatele s-au arătat pesimiste, sâmbătă, în legătură cu posibilitatea unei ieşiri din criză.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…