Alertă la graniţa de sud a României. Islamist cu paşaport românesc, căutat de serviciile speciale bulgare

Alertă la graniţa de sud a României. Islamist cu paşaport românesc, căutat de serviciile speciale bulgare

Serviciile de securitate din Bulgaria caută un presupus cetăţean român şi o tânără din Franţa suspectaţi de legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic, informează Televiziunea publică bulgară (BNT), citată de site-ul SofiaGlobe.com, anunţă Mediafax.

Potrivit serviciilor de secutitate bulgare, P.M., un român în vârstă de 24 de ani, şi E.E., o tânără franceză de 29 de ani de origine iraniană, s-ar afla de câteva zile la Sofia, fiind căutaţi activ de autorităţi.

Presa bulgară prezintă o fotografie a cărţii de identitate a cetăţeanului român, dar prima cifră a Codului Numeric Personal este pară, ceea ce ar putea indica un document fals.

Autorităţile nu ştiu cu certitudine pe unde au intrat cei doi presupuşi terorişti în Bulgaria.

Procurorul general din Bulgaria, Sotir Ţaţarov, a fost informat despre situaţie. Potrivit postului tv BNT, autorităţile bulgare au fost informate de servicii secrete străine despre prezenţa celor doi suspecţi pe teritoriul Bulgariei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…