Alexandru Nazare, despre autostrada Orăștie-Sibiu: PNL îl cheamă pe Victor Ponta în Parlament pentru a da explicații

PNL îl cheamă pe premierul Victor Ponta în Parlament "pentru a da explicații" în privința autostrăzii Orăștie-Sibiu, a declarat vicepreședintele PNL, Alexandru Nazare, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

"Cerem prim-ministrului Ponta să vină în Parlament să ne explice dumnealui cum am ajuns în această situație, cum a ajuns Victor Ponta la această inegalabilă performanță să demoleze o autostradă la nouă luni de la inaugurarea făcută chiar de dumnealui. Să vină Victor Ponta în Parlament săptămâna viitoare și să ne explice care sunt soluțiile dumnealui, câți bani trebuie să plătească România și cine e vinovat pentru acest lucru", afirmă Nazare.

El mai precizează că proiectul Orăștie-Sibiu poate deveni fezabil dacă se demarează o expertiză serioasă pentru a vedea care sunt soluțiile tehnice și costurile acestora și dacă Victor Ponta îi solicită comisarului de resort, Corina Crețu, includerea pe lista proiectelor a căror finanțare se poate asigura din bugetul 2014-2020.

"Victor Ponta trebuie să solicite astăzi comisarului de resort, Corina Crețu, includerea acestui proiect pe lista proiectelor fazate. La această oră, acest proiect nu este inclus în lista proiectelor fazate, proiecte a căror finanțare se poate asigura și din bugetul 2014-2020. (...) În al doilea rând, trebuie să facem o expertiză serioasă pentru a vedea care sunt soluțiile tehnice și cât costă ele de fapt", susține vicepreședintele PNL.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ponta a dat în diaree! Tudose l-a dat cu capul de pereți! „Victore, dac-o mai arzi mult la două capete cu PSD-…

2 MAFIE pe față! Condiția secretă pusă de Tăriceanu pentru a vota Guvernul Orban

3 HOPA! Kovesi iese la rampă pentru a stopa PORCĂRIILE Propagandei PSD! „NU a existat secție pentru magistrați î…

4 „Folosiți NUCLEARA, domnule Orban!” Excepționalul mesaj al fostului consilier prezidențial Iulian Fota către p…

5 Rareș Bogdan anunță desființarea Secției Speciale

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi