Amazon a lansat consola TV de 99 de dolari

Amazon a lansat consola TV de 99 de dolari

La ce specificatii are si in conditiile in care costa numai 99 de dolari, credem ca are sanse reale sa devina un jucator important in aceasta piata. Amazon Fire TV arata destul de banal, la prima vedere. O cutie neagra, din plastic, (38.3 mm x 139.9 mm x 16.1 mm), ce cantareste numai 45 de grame si conexiuni HDMI, optical audio, Ethernet, power port si USB. Specificatiile tehnice ii dau insa adevarata valoare.

Amazon Fire TV vine cu un procesor quad-core Qualcomm Krait 300, la 1.7 Ghz – mult mai puternic fata de concurenta, 2GB de RAM, o placa video dedicata Qualcomm Adreno 320 si un spatiu de stocare de 8 GB. Amazon Fire TV vine la pachet cu o telecomanda cu apelare vocala.

Aceasta este, de altfel, una dintre cele mai interesante facilitati ale noii console tv, pe care concurenta nu o are. La capitolul semal, consola TV primeste internetul prin mufa clasica de Ethernet dar si prin Wi-Fi, gratie antenei dual-band, dual-antenna Wi-Fi (MIMO) care foloseste 802.11a/b/g/n in formatele WEP, WPA si WPA2.

Avand aceste specificatii, se descurca cu mare usurinta sa redea mai toate fisierele, fie ca vorbim de filme sau muzica ( Video: H.263, H.264, MPEG4-SP, VC1 Audio: AAC, AC-3, E-AC-3, HE-A, PCM, MP3, Photo: JPG, PNG) Semnalul este scos prin cablu catre orice televizor cu mufa HDMI la 720p si 1080p, cu 60fps. Mai multe amanunte si primele clipuri video cu noua consola le vedeti pe GadgetReport.ro.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

3 Așa o fi?

4 Adevăruri devastatoare / Cei mai deștepți dintre „băieții deștepți” care ne-au scumpit energia. Oare procurorii …

5 Șeful Poliției din Centrul Vechi: Care a fost temeiul legal al filajului asupra lui Gavriș? Comunicatele de pr…