Ambasadele străine de la București au coborât steagul în bernă în memoria victimelor tragediei din Colectiv

Ambasadele străine de la București au coborât steagul în bernă în memoria victimelor tragediei din Colectiv

Reprezentanțele diplomatice ale unor țări precum Statele Unite ale Americii sau Federația Rusă au coborât steagurile în bernă în semn de doliu față de victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv. Printre statele care au făcut acest gest se numără Franța, Marea Britanie, Spania.

De asemenea, ambasadorul Turciei a anunțat că va cere în țara sa permisiunea, conform regulilor diplomatice ale Turciei, să coboare drapelul de la ambasadă în bernă.

Mai mulți cetățeni străini se află printre victimele incendiului produs, vineri, în clubul bucureștean Colectiv. Potrivit informațiilor actuale difuzate în presă, este vorba de doi spanioli, un german, o italiancă și un turc.

Cetățeanul turc, un student venit în România prin programul Erasmus, este internat la Spitalul Floreasca. Italianca se află la Spitalul SRI, starea ei fiind foarte gravă. În același spital se află și cei doi spanioli. Un al cincilea străin, de naționalitate germană, este internat la Spitalul Universitar.

Un număr de 30 de persoane au murit în incendiul produs vineri seara în clubul Colectiv din București, în timpul unui concert rock. O parte dintre răniți se află încă în stare foarte gravă, cu un prognostic rezervat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit