ANM: Cod Galben de averse și furtuni în opt județe, în următoarele ore

ANM: Cod Galben de averse și furtuni în opt județe, în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, vineri, o serie de atenționări nowcasting Cod Galben de ploi torențiale și furtuni, valabile în opt județe, în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, între orele 11,30 și 12,30, în estul județului Călărași (în zona localităților Ștefan Vodă, Ceacu, Grădiștea, Ciocănești, Călărași) se vor semnala averse care vor depăși izolat 25 l/mp, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

De asemenea, până la ora 16,00, local în județele Buzău, Brăila, Ialomița, Vrancea și Galați sunt așteptate intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 55 km/h, în timp ce până la ora 16,30 local în județele Constanța și Tulcea se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 55-60 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…