Aproape 250 de persoane, puse sub control judiciar, în ultima săptămână

Aproape 250 de persoane, puse sub control judiciar, în ultima săptămână

La nivel național, în ultima săptămână, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 222 de persoane și au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse inițial, cu alte măsuri, informează duminică un comunicat de presă al IGPR remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, polițiștii desfășoară activități specifice față de 68 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, față de 152 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar și față de 2 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune.

În ultima săptămână, la nivel național au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse inițial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar dispusă inițial a încetat, fiind înlocuită cu măsura arestării preventive (în 8 cazuri), cu mandat de executare a pedepsei închisorii (în 2 cazuri), cu măsura arestului la domiciliu (într-un caz) și cu condamnarea cu suspendare a executării pedepsei (într-un caz).

De asemenea, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită, în 5 cazuri, cu măsura executării pedepsei închisorii, în 2 cazuri, cu măsura arestării preventive, iar în 2 cazuri, în condamnare cu suspendare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...