Arafat: Clubul Colectiv a fost declarat la autoritățile locale restaurant-bar cu 80 de locuri pe scaune

Arafat: Clubul Colectiv a fost declarat la autoritățile locale restaurant-bar cu 80 de locuri pe scaune

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat marți că, în ceea ce privește clubul Colectiv, acesta a fost declarat la primărie ca fiind un restaurant-bar de 80 de locuri pe scaune, motiv pentru care nu s-a mai solicitat documentație suplimentară de la Pompieri. 

"Acest club nu s-a declarat, când a mers la autoritatea locală, că va fi club. S-a declarat că va fi un bar-restaurant cu 80 de locuri pe scaune și asta a fost problema și a mers sub altă incidență. Nu a mers pe incidență pentru a cere autorizație și aviz de incendiu de la Pompieri. (...) Ei au declarat un lucru care nu era conform cu realitatea. I s-a dat un aviz pentru acest lucru, cum am înțeles eu, pentru restaurant-bar de 80 de locuri pe scaune. Din cauza asta nu s-a mai solicitat documentația suplimentară de la Pompieri, care se obține de regulă pentru cei care au activitate cu mult mai multe persoane în același spațiu", a afirmat Raed Arafat, la Palatul Victoria.

El a adăugat că declarația pe propria răspundere privind respectarea normelor de incendiu a fost anulată încă din 2007, la solicitarea ISU.

"Declarația pe propria răspundere a fost anulată, pentru incendii. Ea a funcționat doi ani pentru incendii, după care, din 2007, la solicitarea ISU, după ce s-a sesizat că unii au abuzat de această declarație, s-a solicitat să se ridice posibilitatea declarației pe propria răspundere", a explicat Arafat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…