Asociația M10: Monica Macovei nu pleacă din M10

Asociația M10: Monica Macovei nu pleacă din M10

Monica Macovei nu pleacă din M10 și, "așa cum a promis, construiește un partid nou pentru România, bazat pe principii morale, pe lege, pe merit și pe competență", se arată într-un comunicat semnat, vineri, de Departamentul Comunicare al Asociației M10 privind "plecarea voluntară" a unor membri din cadrul organizației. "M10 a pornit la drum cu scopul de a produce o schimbare în societatea românească și a adunat în jurul său mulți oameni care cred în Meritocrație, Moralitate, Muncă și Modernizare. Cum se întâmplă, însă, în orice grup compus din oameni diverși, opiniile tuturor nu sunt întotdeauna convergente. Este regretabil că, în urma unor diferende de opinie, un număr de membri ai filialei București au luat decizia de a pleca din organizație. A fost o decizie unilaterală, o respectăm și sperăm ca semnalele prin care aceștia se întorc împotriva M10 sunt false. Le mulțumim pentru munca și eforturile lor. (...) Nu ne schimbăm principiile și rămânem obiectivi și consecvenți, construind pentru țară", se arată în comunicatul citat, remis vineri AGERPRES.

Totodată, Asociația M10 mulțumește tuturor membrilor și simpatizanților care "cred și rămân alături" de M10 și care "au pus deasupra lor nevoile României".

"Cu ei am început, cu ei vom face schimbarea pe care o așteaptă românii (...)Contăm pe toți oamenii buni, pe cetățenii activi și generoși. M10 merge înainte și alături de acești oameni dorim să terminăm ce am început.M10 este locul celor care nu renunță și știu să construiască, al celor care îi respectă pe cei în fața cărora se angajează", conchide sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Foarte interesante amănunte...

5 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut