Asociația M10: Monica Macovei nu pleacă din M10

Monica Macovei nu pleacă din M10 și, "așa cum a promis, construiește un partid nou pentru România, bazat pe principii morale, pe lege, pe merit și pe competență", se arată într-un comunicat semnat, vineri, de Departamentul Comunicare al Asociației M10 privind "plecarea voluntară" a unor membri din cadrul organizației. "M10 a pornit la drum cu scopul de a produce o schimbare în societatea românească și a adunat în jurul său mulți oameni care cred în Meritocrație, Moralitate, Muncă și Modernizare. Cum se întâmplă, însă, în orice grup compus din oameni diverși, opiniile tuturor nu sunt întotdeauna convergente. Este regretabil că, în urma unor diferende de opinie, un număr de membri ai filialei București au luat decizia de a pleca din organizație. A fost o decizie unilaterală, o respectăm și sperăm ca semnalele prin care aceștia se întorc împotriva M10 sunt false. Le mulțumim pentru munca și eforturile lor. (...) Nu ne schimbăm principiile și rămânem obiectivi și consecvenți, construind pentru țară", se arată în comunicatul citat, remis vineri AGERPRES.

Totodată, Asociația M10 mulțumește tuturor membrilor și simpatizanților care "cred și rămân alături" de M10 și care "au pus deasupra lor nevoile României".

"Cu ei am început, cu ei vom face schimbarea pe care o așteaptă românii (...)Contăm pe toți oamenii buni, pe cetățenii activi și generoși. M10 merge înainte și alături de acești oameni dorim să terminăm ce am început.M10 este locul celor care nu renunță și știu să construiască, al celor care îi respectă pe cei în fața cărora se angajează", conchide sursa citată. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Kovesi le băga la beci în secunda doi! / Documente / Cum au achitat judecătoarele de la Tribunalul Bihor o contabi…

2 Pe față, fără rușine! Iliescu, interviu în rusește pentru agenția de presă rusă TASS: Sper că politicienii rom…

3 La CCR sunt 7 din 9! Unde sunt beneficiarii pensiilor cumulate cu salariile de la stat / La Curtea de Conturi co…

4 VIDEO Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost săltat de procurorii DNA chiar din sediul partidul…

5 Bravo! / Orban după ce PSD l-a picat pe Cîțu: „Nu accept ca ministrul Finanțelor să fie judecat de partidul care…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb