Atanasiu: Dobrițoiu - suspendat din PNL

Atanasiu: Dobrițoiu - suspendat din PNL

Senatorul Corneliu Dobrițoiu este suspendat din PNL, ca urmare a deciziei de condamnare a sa în primă instanță la un an de închisoare cu suspendare, a anunțat luni vicepreședintele formațiunii Teodor Atanasiu.

"Dacă este primă instanță este doar suspendat", a spus Atanasiu, după ședința grupului senatorilor PNL.

El a precizat că Statutul PNL este în vigoare și că nu s-a discutat cine va prelua șefia Comisiei de apărare din Senat, în locul lui Corneliu Dobrițoiu.

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu a fost condamnat luni, de magistrații de la ÎCCJ, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Case pentru generali" în care a fost trimis în judecată în legătură cu achiziționarea în condiții ilegale a unei locuințe de serviciu la preț subvenționat. Dobrițoiu a primit un an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de participație improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice și două luni închisoare pentru participație improprie la fals intelectual. Cele două pedepse au fost contopite, rezultând un un an închisoare, cu suspendare, cu un termen de încercare de 3 ani. Decizia nu este definitivă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

4 Așa o fi?

5 Băăă...