Atentate la Paris: Președintele Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Franței

Atentate la Paris: Președintele Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Franței

Președintele Klaus Iohannis a semnat duminică în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Franței în memoria victimelor atentatelor de la Paris.

"Gândurile mele se îndreaptă către victimele brutalelor atacuri teroriste din 13 noiembrie de la Paris, pe care le condamn cu toată puterea. Împărtășesc pe deplin durerea pe care o încearcă poporul francez în fața acestei tragedii și doresc ca, în numele României și al meu personal, să transmit cele mai profunde și sincere condoleanțe familiilor și apropiaților celor uciși prin aceste acte abominabile. Să rămânem uniți și puternici pentru a putea combate și elimina acest crunt flagel care este terorismul", a scris șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat de șeful misiunii franceze la București, ambasadorul Francois Saint-Paul, cu care a discutat aproximativ o jumătate de oră în sediul ambasadei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria