Autobuzele supraetajate vor circula pe traseul liniei turistice Bucharest City Tour din 15 mai

Autobuzele supraetajate vor circula pe traseul liniei turistice Bucharest City Tour din 15 mai

Regia Autonomă de Transport București (RATB) reintroduce din 15 mai autobuzele liniei turistice 'Bucharest City Tour', cele patru autobuze supraetajate circulând zilnic în intervalul orar 10,00 - 21,00, a anunțat, miercuri, regia de transport.

"Începând din data de 15.05.2015, linia turistică 'Bucharest City Tour' va fi din nou la dispoziția bucureștenilor și a turiștilor care doresc să facă un tur al orașului cu cele patru autobuze supraetajate. Linia va funcționa între orele 10,00 — 21,00, pe traseul deja cunoscut — Piața Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulle, Șoseaua Kiseleff și Piața Presei — traseu ce cuprinde 14 stații și care este parcurs în circa 50 de minute", se arată într-un comunicat al RATB, remis AGERPRES.

Călătoriile cu Bucharest City Tour vor avea aceleași tarife, rămase neschimbate de la data inaugurării liniei, 28 iulie 2011, respectiv 25 lei/card, pentru adulți, și 10 lei/card, pentru copiii cu vârste între 7 și 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoțiți de adulți, beneficiază de transport gratuit. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare și se poate procura din autobuzele turistice.

Turiștii au la dispoziție ghiduri audio în limbile română, engleză, franceză și italiană, hărți și pliante cu informații despre obiectivele turistice de pe traseu, precum și sistem internet wireless gratuit.

Potrivit reprezentanților regiei, numărul turiștilor care au circulat pe această linie a depășit 46.000, iar încasările au fost în jur de 850.000 de lei, fără TVA.

Pentru 2015, regia își propune să depășească pragul de 50.000 de turiști, care vor circula cu autobuzele liniei turistice 'Bucharest City Tour'. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...