Avocat reținut în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax

Avocat reținut în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au reținut joi, pentru 24 de ore, un avocat implicat în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani de la Mediafax.

Potrivit reprezentanților Parchetului General, este vorba de avocatul Dragoș Chiș.

În dosar au fost reținute și alte persoane, printre care se află și Sorin Dinu.

Polițiștii și procurorii au efectuat joi dimineața 14 percheziții în București și Ilfov la sediile mai multor societăți comerciale din domeniul media, printre care și Mediafax, precum și la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani.

La acțiune au participat aproape 100 de polițiști din cadrul unităților centrale ale Poliției Române.

Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează cercetări cu privire la un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani.

Acțiunea vine după ce, săptămâna trecută, au fost arestate preventiv 11 persoane acuzate de evaziune fiscală și spălare de bani în dosarul MediaPro. AGERPRES/(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Diana Dumitru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale