B1 continuă bătaia de joc la adresa telespectatorilor făcând un joc dublu/Turcescu s-a întors din concediu dar nu apare pe post

B1 continuă bătaia de joc la adresa telespectatorilor făcând un joc dublu/Turcescu s-a întors din concediu dar nu apare pe post

B1, aşa cum noi am anunţat, continuă să susţină, pe faţă, minciunile guvernamentale. Păstrând, în paralel, nişte emisiuni de decor în care le sunt impuşi realizatorilor invitaţi care transformă subiectele tratate în mozaicuri din care nu se înţelege nimic. Joi, cu prilejul scandalului provocat de anunţarea rezultatelor economice pe trimestrul II, B1 s-a situat pe aceeaşi poziţie cu România TV şi Antena3, lucru sesizat de majoritatea comentatorilor media. Ştiri ca cea de mai jos, au apărut în majoritatea surselor online independente.

SURPRIZĂ! Și la B1 TV economia crește. Ca la RTV și la Antena 3
Posturile de stiri au procesat diferit vestile negative despre economie transmise joi de INS, dar percepute drept bune de premierul Victor Ponta.

INS a anuntat o scadere a Produsului Intern Brut in trimestrul al doilea fata de primul trimestru, o incetinire a cresterii anuale la nivel trimestrial si semestrial, scrie HotNews într-o analiză a modului în care televiziunile au prezentat diferit aceeași realitate.

Astfel, potrivit sursei citate, B1 TV, principalul post “de opozitie”, una spune pe propriul site, alta spune pe post. Online, B1 scrie ca “economia a incetinit” si “cresterea anuala s-a diminuat semnificativ”, si insoteste comentariile pozitive facute pe Facebook de premierul Ponta cu cifre care le contrazic. Pe de alta parte, stirea inclusa in buletinul de la ora 12.00 suna cu totul diferit: nicio mentiune referitoare la datele negative anuntate de INS. Acestea sunt inlocuite cu “perspective pozitive” pentru restul anului, multumita unor masuri precum scaderea CAS si reforme structurale.

Să nu mai vorbim că şi în evz.ro lucrurile s-au mişcat joi foarte greu pe marginea aceluiaşi subiect.

Turcescu s-a întors din concediu dar nu apare pe post

Robert Turcescu, realizatorul emisiunii de top a postului s-a întors din concediu de mai mult timp. A şi intervenit, timp de două zile, telefonic, la anumite subiecte. A fost chiar prezent, pe post, într-o emisiune realizată de Sorina Matei. Însă, după ce a postat, a doua zi, pe pagina sa de Facebook, un comentariu acid în legătură cu modul în care se tratează anumite subiecte la B1, S-A LĂSAT TĂCEREA. Care, iată, se prelungeşte.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani