Bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere - FOTO

Bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere - FOTO

Un bărbat din judeţul Arad a ajuns în stare gravă la spital, marţi, după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere într-o livadă, el fiind găsit după cinci ore de către familie, care a sunat la 112.

Bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere (Imagine: Marian Buga/Mediafax Foto)

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost muşcat de braţ de o viperă în timp ce culegea mere de pe jos, într-o livadă de lângă satul Donceni. El era singur şi a fost găsit de către familie abia după cinci ore.

Fratele bărbatului a sunat la 112, victima fiind preluată de un echipaj SMURD.

Potrivit relatărilor familiei, bărbatul a prins vipera imediat după ce a fost muşcat şi a pus-o într-o sticlă, astfel încât oamenii să ştie ce s-a întâmplat în eventualitatea în care era găsit inconştient.

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde a fost transportat arădeanul, starea acestuia este gravă.

”Pacientul este la Terapie Intensitvă, în stare destul de gravă. I-a fost administrat serul antiviperin şi îi este monitorizată evoluţia clinică”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Adrian Wiener.

Conform sursei citate, vipera a fost adusă la spital odată cu victima, astfel că medicii au ştiu imediat ce ser să-i administreze.

Pentru că şarpele este încă în viaţă, angajaţii spitalului au chemat un crescător care să-l preia.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?