Bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere - FOTO

Bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere - FOTO

Un bărbat din judeţul Arad a ajuns în stare gravă la spital, marţi, după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere într-o livadă, el fiind găsit după cinci ore de către familie, care a sunat la 112.

Bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la cules de mere (Imagine: Marian Buga/Mediafax Foto)

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost muşcat de braţ de o viperă în timp ce culegea mere de pe jos, într-o livadă de lângă satul Donceni. El era singur şi a fost găsit de către familie abia după cinci ore.

Fratele bărbatului a sunat la 112, victima fiind preluată de un echipaj SMURD.

Potrivit relatărilor familiei, bărbatul a prins vipera imediat după ce a fost muşcat şi a pus-o într-o sticlă, astfel încât oamenii să ştie ce s-a întâmplat în eventualitatea în care era găsit inconştient.

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde a fost transportat arădeanul, starea acestuia este gravă.

”Pacientul este la Terapie Intensitvă, în stare destul de gravă. I-a fost administrat serul antiviperin şi îi este monitorizată evoluţia clinică”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Adrian Wiener.

Conform sursei citate, vipera a fost adusă la spital odată cu victima, astfel că medicii au ştiu imediat ce ser să-i administreze.

Pentru că şarpele este încă în viaţă, angajaţii spitalului au chemat un crescător care să-l preia.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!