Bărbat mort într-o maşină care a ars în faţa Fiscului. Ipoteză - sinucidere din cauza datoriilor

Bărbat mort într-o maşină care a ars în faţa Fiscului. Ipoteză - sinucidere din cauza datoriilor

Un bărbat a murit, luni, după ce maşina în care se afla a luat foc, în faţa sediului Finanţelor Publice din Oneşti, una dintre ipoteze fiind că bărbatul este cel care ar fi provocat incendiul vrând să se sinucidă din cauza datoriilor către stat.

Bărbat mort într-o maşină care a ars în faţa Fiscului. Ipoteză - sinucidere din cauza datoriilor (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit responsabilului mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole, pompierii au fost solicitaţi, luni după-amiază, prin 112, să intervină în zona centrală a municipiului Oneşti, unde o maşină era în flăcări în faţa sediului Finanţelor Publice.

Conform sursei citate, după lichidarea incendiului, pe bancheta din spate a maşinii a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de 40 de ani.

Anchetatorii au ridicat autoturismul pentru expertiză, urmând să se stabilească împrejurările în care a luat foc maşina, iar trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru necropsie.

Una dintre ipoteze este că focul ar fi fost provocat de bărbat în încercarea de a se sinucide din cauza datoriilor acumulate către stat.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa e!

3 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

4 Așa o fi?

5 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri