Bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Guvernului a ieșit de la audierile Poliției

Bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Guvernului a ieșit de la audierile Poliției

Bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Guvernului a ieșit, vineri noaptea, de la audierile care au avut loc la Secția 1 Poliție.  *Dosar penal pe numele șoferului care a intrat cu mașina în gardul Guvernului

Potrivit unor surse din Poliție, el urmează să fie citat săptămâna viitoare pentru alte declarații, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere. Cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

"Având în vedere împrejurările producerii evenimentului și în urma audierii acestuia, au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere, cercetări coordonate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", a informat, vineri după-amiază, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, într-un comunicat remis AGERPRES.

Vineri, în jurul orei 11,30, Poliția Capitalei a fost sesizată cu un eveniment rutier, în care un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe spațiul verde, lovind un copac și un arbust .

Conducătorul auto posedă permis de conducere și nu a fost rănit în eveniment.

La scurt timp au intervenit reprezentanți ai jandarmeriei aflați la fața locului și un echipaj de poliție, bărbatul fiind condus pentru verificări la Secția 1 Poliție.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina