Baronul Marinel dus de urgenţă la spital

Baronul Marinel dus de urgenţă la spital

Marian Oprişan, a ajuns în această seară la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, acuzând probleme cardiace.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a acuzat din nou în aceată seară probleme cardiace şi a zăbovit pentru două ore la Terapie Intensivă, iar după ce medicii au reuşit să-l stabilizeze, acesta a plecat din spital, după cum au declarat surse medicale.

De altfel Oprişan a recunoscut pentru Vrancea 24 că a fost "în vizită" la spital, refuzând să comenteze mai mult. Nu este prima dată când Marian Oprişan are probleme cu inima.

În aprilie 2014, acesta a fost internat câteva zile la Institutul de Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu", după ce în prealabil a stat o noapte internat la Spitalul de Urgenţă din Focşani. „El a ajuns în Capitală din cauza unei tahicardii, adică accelerare a frecvenţei bătăilor inimii la peste 90 de pulsaţii pe minut. Ritmul cardiac normal variază, la majoritatea subiecţilor, între 60 şi 90 de pulsaţii pe minut, cu o medie de 70 până la 80", au precizat atunci pentru Mediafax surse medicale.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante