Băsescu: Ce încredere să mai ai în Jandarmerie când trimite o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de zgomotul motocicletelor?

Băsescu: Ce încredere să mai ai în Jandarmerie când trimite o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de zgomotul motocicletelor?

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, odată cu cererea demisiei şefului Jandarmeriei, că această instituţie a statului nu mai poate prezenta încredere dacă pe de o parte lasă să fie bătuţi jurnalişti şi pe de altă parte trimite "o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor".

Băsescu: Ce încredere să mai ai în Jandarmerie când trimite o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de zgomotul motocicletelor? (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"Este clar că acolo (n.r. la Jandarmerie) ne aflăm în faţa unui fenomen de obedienţă excesivă faţă de orice înseamnă PSD, de la un măscărici de la o televiziune până la manifestaţii, lovirea ziariştilor, neasigurarea securităţii manifestaţiilor atunci când este în favoarea puterii sunt elemente care ne arată că această instituţie a cedat şi ea este o instituţie esenţială în păstrarea ordinii şi în asigurarea bunei desfăşurări a procesului electoral", a spus Băsescu în timpul declaraţiei de presă susţinute la Cotroceni.

El a întrebat ce încredere mai poate prezenta Jandarmeria "când lasă să fie bătuţi ziarişti de la mass-media care nu sunt favorabile puterii (...) şi când se duc cu o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…