Băsescu: Ce încredere să mai ai în Jandarmerie când trimite o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de zgomotul motocicletelor?

Băsescu: Ce încredere să mai ai în Jandarmerie când trimite o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de zgomotul motocicletelor?

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, odată cu cererea demisiei şefului Jandarmeriei, că această instituţie a statului nu mai poate prezenta încredere dacă pe de o parte lasă să fie bătuţi jurnalişti şi pe de altă parte trimite "o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor".

Băsescu: Ce încredere să mai ai în Jandarmerie când trimite o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune e deranjat de zgomotul motocicletelor? (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"Este clar că acolo (n.r. la Jandarmerie) ne aflăm în faţa unui fenomen de obedienţă excesivă faţă de orice înseamnă PSD, de la un măscărici de la o televiziune până la manifestaţii, lovirea ziariştilor, neasigurarea securităţii manifestaţiilor atunci când este în favoarea puterii sunt elemente care ne arată că această instituţie a cedat şi ea este o instituţie esenţială în păstrarea ordinii şi în asigurarea bunei desfăşurări a procesului electoral", a spus Băsescu în timpul declaraţiei de presă susţinute la Cotroceni.

El a întrebat ce încredere mai poate prezenta Jandarmeria "când lasă să fie bătuţi ziarişti de la mass-media care nu sunt favorabile puterii (...) şi când se duc cu o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS