Băsescu îşi face, în sfârşit, CURAJ să-l ATACE pe Ghiţă

Băsescu îşi face, în sfârşit, CURAJ să-l ATACE pe Ghiţă

După ce ani de zile la rând, probabil datorită informaţiilor primite de la Elena Udrea, Traian Băsescu l-a cam protejat în intervenţiile sale pe rahatul de Sebastian Ghiţă, îl atacă, în sfârşit. Punându-l în panoplie alături de Voiculescu. Atacul la Ghiţă survine pe fondul noilor intoxicări de doi lei legate de nişte presupuse firme deschise pe numele Băsescu în Panama. Traian Băsescu a postat următorul mesaj pe contul său de Facebook.

"Antena 3 şi RomâniaTV sunt, în opinia mea, expresia profundă a mizeriei în jurnalism.

Să sugerezi că aş avea firme înregistrate în Panama reprezintă o minciună.

Declar pentru orice român interesat că nu am avut niciodată şi nici nu am firme sau conturi bancare în străinătate.

Faptul că tandemul Antena 3/RomâniaTV duce o campanie furibundă de denigrare împotriva mea, îmi arată că v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors.

Patronii voştri, Voiculescu şi Ghiţă şi-au dorit ca România să fie a lor iar eu "le-am luat-o'' lor şi altora ca ei şi am lăsat-o românilor la terminarea celui de al doilea mandat.

Voi, (A3 şi RTV) puteţi continua campaniile mincinoase împotriva mea, a familiei mele şi a acelora care au avut curajul să mă sprijine pînă la sfîrşit de mandat, dar niciodată nu veţi mai putea aduce ţara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghiţă", scrie Băsescu pe pagina sa Facebook.

Luni, prima apariţie televizată. La TVR1

Traian Băsescu este invitat la emisiunea "Vorbeşte liber!", de la TVR 1, care va fi difuzată luni seară, de la ora 21.00. Un anunţ în acest sens a fost postat pe pagina de Facebook a emisiunii.

"Voi aborda toate temele la zi. Am transmis domnului Traian Băsescu temele şi a fost de acord cu ele", a precizat realizatorul Sorin Avram, pentru Mediafax.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”