Băsescu, primit cu căldură la Sânnicolau Mare

Băsescu, primit cu căldură la Sânnicolau Mare

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă seară, la Sânnicolau Mare, unde au loc Zilele oraşului, la care participă câteva sute de persoane, el fiind aplaudat de un grup de localnici. Preşedintele va participa la dezvelirea unei statui şi va premia mai multe cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Sânnicolau Mare cu elicopterul, care a aterizat pe terenul de sport al oraşului, el fiind aşteptat de primarul oraşului, Dănuţ Groza (PDL).

De acolo, Traian Băsescu a venit cu maşina, însoţit de primar, în centrul localităţii, unde au loc serbările oraşului şi unde sunt adunate câteva sute de persoane.

Şeful statului şi-a făcut cu greu loc prin mulţime şi s-a oprit să dea mâna cu mai mulţi localnici, unii dintre ei aplaudându-l. Din mulţime, un bărbat a strigat: ”Să trăiţi, domnul preşedinte! Vreau un tricou cu PMP şi vă dau unul din ăsta!”.

Traian Băsescu ar urma să ia parte, în faţa Primăriei Sânnicolau Mare, la festivitatea de dezvelire a statuii avocatului Nestor Oprean.

La ora 20.00, şeful statului ar urma să se întâlnească cu membrii Consiliului Local Sânnicolau Mare, la sediul Primăriei oraşului, iar la ora 20.20 Băsescu va merge la Castelul ”Nakó”, la recepţia oferită de primarul oraşului, Dănuţ Groza (PDL).

De asemenea, la ora 21.00 Traian Băsescu va participa, la Teatrul de vară din oraş, la festivitatea de premiere a cuplurilor din localitate care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

În centrul oraşului au fost amenajate zeci de standuri, la care se vând de la haine, bijuterii, jucării, obiecte de artizanat, până la mici, sucuri, fructe.

Zilele oraşului Sânnicolau Mare au început vineri seară cu un spectacol de muzică populară din Banat susţinut pe scena Teatrului de Vară şi continuă sâmbătă cu alte concerte, fiind programat şi un foc de artificii.

Duminică, ultima zi a evenimentului, va avea loc un program artistic denumit ”Sânmiclăuşenii au talent”, apoi vor fi din nou concerte susţinute de ansambluri folclorice din Ungaria, Germania şi România. Pe durata manifestărilor vor avea loc şi competiţii sportive.

Preşedintele Traian Băsescu declara, în luna mai, la Timişoara, că ultima zi de mandat o va petrece la Sânnicolau Mare, acolo unde s-a decis să candideze pentru al doilea mandat de preşedinte.

În 3 octombrie 2009, Traian Băsescu şi-a anunţat, la Sânnicolau Mare, în prezenţa a aproximativ două mii de persoane, candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.

"Multă lume îmi pune întrebări şi ştiu că şi dumneavoastră aveţi întrebări. Probabil una dintre ele este dacă voi candida. Vă spun că da, voi candida", declara atunci Băsescu, adăugând că nu se aştepta să îşi anunţe candidatura la Sânnicolau Mare.

"Cel mai bun lucru e să faci lucruri la care nu te aştepţi. Eu nu mă aşteptam să îmi anunţ candidatura la Sânnicolau Mare, dar mă bucur că am făcut acest lucru în mijlocul unor oameni ca dumneavoastră. Acum ştiu că este decizia corectă", mai afirma Băsescu.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”