Băsescu: Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republica Moldova, Iohannis și Cioloș urmăresc de pe Facebook

Băsescu: Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republica Moldova, Iohannis și Cioloș urmăresc de pe Facebook

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, afirmă că, în timp ce la Moscova președintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situației la zi din Republica Moldova, la București, președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș urmăresc "de pe Facebook" ce se întâmplă la Chișinău.

"La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, 'agravarea situației politice din Republica Moldova'. La București, președintele Iohannis și premierul Cioloș "urmăresc cu mare atenție" de pe Facebook situația din Republica Moldova. Doamne, oare pe ce lume trăiesc conducătorii noștri?", a scris Traian Băsescu, vineri, pe pagina sa de socializare.

La Chișinău continuă vineri, pentru a treia zi consecutiv, protestele față de învestirea guvernului Filip de către noua majoritate parlamentară formată din democrați, liberali, un grup de deputați liberal-democrați și cei 14 parlamentari foști comuniști.

Manifestanții, susținători ai partidelor proruse Partidul Socialiștilor și Partidul Nostru, conduse de Igor Dodon și Renato Usatîi, precum și ai platformei civice 'Demnitate și Adevăr', cer dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri anticipate, potrivit Radio Chișinău.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

4 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

5 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...