Bistrița-Năsăud: Un mort și șase răniți într-un accident produs pe DN 17

Bistrița-Năsăud: Un mort și șase răniți într-un accident produs pe DN 17

Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte șase persoane au fost rănite în urma unui grav accident produs duminică seara pe DN 17, în localitatea Șieu Măgheruș din județul Bistrița-Năsăud, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Mina Resteman.

Din primele date, rezultă că șoferul care a decedat, în vârstă de 42 de ani și domiciliat în județul Botoșani, a încercat să efectueze o depășire, moment în care a acroșat mașina care se afla în fața sa, după care a colizionat o altă mașină care circula regulamentar din sens opus. Un alt autoturism care se afla în spatele celui care a provocat accidentul a intrat în mașinile deja lovite.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 17 a fost blocat mai bine de o oră, iar la fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă, două echipaje de prim ajutor ale SMURD și o ambulanță.

Femeia de 36 ani care conducea autoturismul lovit pe contrasens, originară din Satu Mare, a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi scoasă dintre fiarele contorsionate.

O altă femeie, care se afla în autoturismul condus de bărbatul care a decedat, se află în stare gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Viorel Botezatu, trei dintre răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, iar alți trei au refuzat internarea, pe motiv că rănile lor nu sunt grave.

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul rutier de pe DN 17.

AGERPRES www.agerpres.ro  


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...