Bogdan Aurescu şi Bogdan Mănoiu primesc grad diplomatic de ambasador - decrete prezidenţiale

Bogdan Aurescu şi Bogdan Mănoiu primesc grad diplomatic de ambasador - decrete prezidenţiale

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, şi consilierul prezidenţial Bogdan Mănoiu dobândesc gradul diplomatic de ambasador, decrete în acest sens fiind semnate, marţi, de preşedintele Traian Băsescu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Administraţia Prezidenţială, preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, cinci decrete privind acordarea gradului diplomatic de ambasador.

Cei cărora le-a fost acordat gradul diplomatic de ambasador sunt: Cornel Feruţă, Luminiţa Odobescu, Bogdan Mănoiu , Dănuţ-Florin Sandovici şi Bogdan Aurescu .

Cornel Feruţă a fost numit în 2013 în funcţia de coordonator-şef în cadrul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), anterior fiind director general pentru afaceri politice în MAE. Cornel Feruţă este diplomat de carieră cu o activitate de peste 15 de ani în cadrul MAE.

Luminiţa Odobescu a fost în 2012 secretar de stat în MAE, după noiembrie 2012 fiind instalată pe un loc de consilier de stat în Cancelaria primului-ministru. Între iunie 2008 şi februarie 2012, Luminiţa Odobescu a îndeplinit funcţia de director general al Departamentului Uniunea Europeană din MAE.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu