BOMBA DNA de la Iaşi: Legături cu Dosarul Filat

BOMBA DNA de la Iaşi: Legături cu Dosarul Filat

Locuinţa şi biroul judecătorului Dan Anton, de la Curtea de Apel Iaşi, dar şi sediile mai multor societăţi comerciale au fost percheziţionate într-un dosar de trafic de influenţă instrumentat de DNA Bucureşti. În acest caz ar fi implicaţi un procuror, un avocat, precum şi oameni de afaceri. 

Adevărata surpriză vine însă din caracterul transfrontalier al dosarului. Percheziţii au fost şi la un fost parlamentar din Suceava, Teodor Haucă, în prezent afacerist local. El derulează mai multe afaceri în Republica Moldova. Surse juridice neoficiale au precizat pentru Ziarul de Iaşi că ancheta derulată de DNA ar avea legătură cu postul premier moldovean Vlad Filat. De la un bloc din apropierea casei judecătorului Dan Anton a fost ridicată o femeie de origine basarabeană.

Percheziţii sunt făcute şi la vila afaceristului Gheorghe Apopi, patronul unei firme. El a mai fost implicat în trecut într-un alt dosar penal alături de avocata Liliana Cremeniţchi.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front