BOMBĂ/Percheziții DNA la Primăria Sectorului1 și ACASĂ la primar/Andrei Chiliman va fi SĂLTAT cu DUBA din aeroport

BOMBĂ/Percheziții DNA la Primăria Sectorului1 și ACASĂ la primar/Andrei Chiliman va fi SĂLTAT cu DUBA din aeroport

UPDATE/Alături de Chiliman ar fi implicat în dosar și omul sau de încredere, Vlad Moisescu, potrivit unor surse judiciare. Procurorii au facut joi dimineata perchezitii la patru case ale acestuia. Vlad Moisescu este finanțatorul din umbră al site-ului ȘTIRIPESURSE.RO

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, este vizat de o anchetă a DNA, procurorii anticorupţie făcând percheziţii, joi, la sediul primăriei, surse judiciare afirmând că primarul ar fi suspectat de trafic de influenţă. La transmiterii acestei ştiri, la sediul DNA Ploieşti sunt aşteptaţi primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi alte trei persoane.

Surse judiciare afirmă că primarul Chiliman ar fi suspectat de trafic de influenţă.

De asemenea, au loc percheziţii la sediul Primăriei Sectorului 1, precum şi la locuinţa primarului şi la locuinţele celorlaţi trei suspecţi în acest dosar.

Într-un comunicat de presă transmis joi, Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că Serviciul Teritorial Ploieşti face cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracţiuni asimilate celor de corupţie şi infracţiuni de corupţie comise în perioada 2006 – 2015.

DNA precizează că în acest dosar au loc şapte percheziţii în Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice.

Comunicat DNA

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2006 – 2015.

În cursul zilei de 18 iunie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații, situate în municipiul București, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”