Brad Florescu, românul care poate ajunge ambasadorul turistic al oraşului Hangzhou

Biroul pentru Turism al municipalităţii oraşului Hangzhou, din China, a lansat în luna martie a anului trecut un concurs al cărui premiu a fost numit de către presa internaţională „China’s Dream Job/ Jobul de vis din China“ sau „The Best Job In The World/ Cel mai bun job din lume“.

Astfel, pentru promovarea oraşului, chinezii s-au gândit să recruteze un ambasador turisitc căruia să-i ofere o excursie de două săptămâni în Hangzhou şi un „salariu“ de 40.000 de euro pentru anul în care acesta va trebui să reprezinte oraşul la nivel internaţional.

Înscrierile s-au făcut prin intermediul unei pagini de Facebook, special creată, iar preselecţia a durat un an. Brad Florescu spune că s-a înscris „în joacă“, iar la sfârşitul lunii martie a acestui an a primit un e-mail prin care era anunţat că se numără printre cei şapte concurenţi selectaţi din peste 700 de înscrieri.

După al doilea test, care a însemnat crearea unui portofoliu foto, a unui video de auto-prezentare şi a unei strategii de comunicare, românul a ajuns în finală, alături de un australian, un elveţian, o americancă şi un francez.

„Sunt singurul finalist care nu provine dintr-o ţară cu limbă oficială de circulaţie internaţională. Şi eu mă mir. Dar, dacă am ajuns până aici, înseamnă că am o şansă, chiar dacă sunt cu cel puţin cu zece ani mai cărunt decât ceilalţi finalişti“, a scris românul pe blogul personal tedoo.ro.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…