Brăila: Zeci de persoane au protestat în Piața Independenței; s-au scandat lozinci antiguvernamentale

Brăila: Zeci de persoane au protestat în Piața Independenței; s-au scandat lozinci antiguvernamentale

Câteva zeci de persoane au protestat, marți seara, începând cu ora 21,30, în Piața Independenței din Brăila, cerând demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea și a primarului Sectorului 4 din București, Cristian Popescu-Piedone, și și-au exprimat solidaritatea cu victimele incendiului din clubul ''Colectiv''.
Mobilizarea s-a făcut pe rețelele de socializare, iar majoritatea celor prezenți în Piața Independenței au fost tineri, care au scandat: 'Jos Ponta', 'Demisia Oprea', 'Curajul e la noi, frica e la ei', 'Piedone nu uita, te așteapă DNA', 'Jos corupții'.

Protestatarii au venit cu lumânări, pe care le-au aprins la troița din Piața Independenței, loc care, de duminică seara, s-a transformat într-un altar în jurul fotografiei brăileanului Andrei Petru Bucă, de 29 de ani, de profesie arhitect, decedat în incendiul din clubul bucureștean.

Sute de brăileni l-au condus marți, pe ultimul drum, pe Andrei Petru Bucă. Slujba de înmormântare a fost oficiată de Arhiepiscopul Dunării de Jos ÎPS, Casian Crăciun, alături de un sobor format din 17 preoți. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…