CAB: Medicul Mohamad Yassin rămâne în arest preventiv

CAB: Medicul Mohamad Yassin rămâne în arest preventiv

Medicul Mohamad Yassin, acuzat de trafic de influență, rămâne în arest preventiv după ce Curtea de Apel București i-a respins marți contestația. De asemenea, rămâne în arest preventiv și Tahli Fadel, acuzat de complicitate la trafic de influență. Decizia este definitivă.

În 4 aprilie, Magistrații Tribunalului București au admis cererea DNA privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mohamad Yassin și a lui Tahli Fadel.

Medicul Mohamad Yassin este acuzat de DNA de trafic de influență pentru că, în perioada octombrie 2014 — martie 2015, în mod direct și prin intermediul lui Tahli Fadel, ar fi pretins de la doi denunțători suma de aproximativ 2 milioane euro, în schimbul desființării condamnării de 23 de ani închisoare primită de sirianul Omar Hayssam.

El este medicul care a apărut și în dosarul Omar Hayssam, fiind împuternicit ca emisar în legătură cu eliberarea jurnaliștilor care au fost răpiți în Irak în 2005. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”