Camera va cheltui aproape 500.000 lei pentru reparaţia scării monumentale a Palatului Parlamentului

Camera va cheltui aproape 500.000 lei pentru reparaţia scării monumentale a Palatului Parlamentului

Camera Deputaţilor va aloca aproape jumătate de milion de lei pentru reparaţia scării monumentale exterioare a Palatului Parlamentului, care deserveşte intrarea oficială, de protocol, în clădire, respectiv cea dinspre bulevardul Unirii, folosită pentru accesul oficialilor de rang înalt.

Camera Deputaţilor a lansat o cerere de ofertă pentru lucrări de reparaţii generale şi renovare la scara monumentală exterioară, valoarea estimată a contractului fiind de 440.695 lei.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, banii necesari reparaţiilor urmând a fi asiguraţi din fonduri bugetare.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 12 august 2014.

Cheltuielile pentru reparaţiile clădirii Parlamentului sunt suportate de către Camera Deputaţilor.

Surse parlamentare au menţionat că un memorandum privind reparaţiile necesare care trebuie efectuate la scara monumentală exterioară a fost elaborat încă de acum patru sau cinci ani, dar până în acest moment nu au fost alocate fonduri.

Şi Senatul se află, în această perioadă, în curăţenie generală, marmura de pe treptele intrării în Senat fiind recondiţionată, în aşteptarea reluării activităţii parlamentare, pe 1 septembrie, iar lucrarea costă aproximativ 162.000 de lei. Este vorba despre intrarea în Palatul Parlamentului dinspre bulevardul 13 Septembrie.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii