Captură RECORD de heroină în Bucureşti: Peste 10 kilograme, găsite la un turc şi doi români

Captură RECORD de heroină în Bucureşti: Peste 10 kilograme, găsite la un turc şi doi români

Poliţiştii şi procurorii de crimă organizată au făcut sâmbătă, în Capitală, cea mai mare captură de heroină destinată consumatorilor din România: peste 10 kilograme, găsite la un turc şi doi români care au fost duşi, pentru audieri, la sediul central al DIICOT.

Captură record de heroină în Bucureşti: Peste 10 kilograme, găsite la un turc şi doi români

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că valoarea heroinei este de circa 250.00 de euro. Înainte să fie vândută consumatorilor, aceasta ar fi urmat să fie amestecată cu glucoză, fapt ce ar fi mărit cantitatea şi ar fi crescut preţul la 350.000 de euro.

Captura record făcută de poliţiştii şi procurorii de crimă organizată va duce la o criză de heroină în rândul consumatorilor autohtoni, fiind anticipată creşterea cu 40% a preţului unei doze, spun aceleaşi surse.

Potrivit anchetatorilor, drogurile au fost aduse din Turcia. Bărbaţii la care a fost găsită heroina sunt suspectaţi de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc.

Cazul a fost instrumentat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, la acţiune participând şi lucrători ai Brigăzii Speciale de Intervenţie ai Jandarmeriei Române.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...