Câţi bani pierde Dinu Patriciu din pariuri

Câţi bani pierde Dinu Patriciu din pariuri

PATRICIU, afaceri pe minus în industria pariurilor sportive

Omul de afaceri Dinu Patriciu deschidea în 2010 primele case de pariuri sub brandul Bet Cafe Arena, scrie Economica.net. În cea mai mare parte, spaţiile închiriate pentru acestea erau chiar lângă magazinele din reţeaua Mic.ro, care a intrat în faliment acum mai bine de doi ani.

Magazinele Mic.ro au fost închise, însă casele de pariuri au rămas. Anul trecut, afacerile derulate de Bet Cafe Arena s-au situat la 15,4 milioane de euro, în scădere faţă de 2011, când acestea au fost de 26,3 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Pentru anul 2012, firma controlată de Dinu Patriciu nu şi-a depus rezultate financiare.

Pierderile înregistrate de Bet Cafe Arena anul trecut au fost de aproape 1,6 milioane de euro, considerabil mai mici faţă de anii 2011 şi 2010. În 2010, pierderea înregistrată de lanţul de case de pariuri a fost de 7,5 milioane de euro, iar în 2010, de 10,3 milioane de euro.

Au scăzut şi datoriile. Astfel, dacă în 2011 Bet Cafe Arena înregistra datorii de 24 de milioane de euro, în 2013, acestea au depăşit cu puţin 11 milioane de euro.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA