Cercetări în cazul unui obiect zburător căzut lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin

Cercetări în cazul unui obiect zburător căzut lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin

Lucrătorii Serviciului arme, explozivi și substanțe periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mehedinți au demarat, marți, cercetările în vederea identificării unui obiect zburător depistat lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES că prin numărul unic de urgență 112 mai mulți cetățeni au semnalat faptul că în vecinătatea bisericii din cartierul Kiseleff din Drobeta Turnu Severin a căzut din atmosferă, luni seara, un obiect care semăna cu o parașută, zgomotul produs de impactul cu pământul atrăgând atenția locatarilor din perimetrul respectiv.

"S-a sesizat Serviciul Român de Informații, care a trimis la fața locului o echipă de pirotehniști dotați cu echipamente utilizate în astfel de situații, iar lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au securizat zona. Până la ridicarea obiectului, circulația a fost închisă pe strada unde a căzut acesta", a precizat Lohon.

Potrivit sursei citate, nu este exclus ca obiectul aterizat lângă biserică să fie o sondă meteo sau parașuta unui avion de mici dimensiuni care a survolat în cursul serei regiunea, însă singurii care vor stabili tipul și natura acestuia sunt specialiștii în materie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…