Cetățeanul turc care a accidentat grav un polițist, dus la audieri

Cetățeanul turc care a accidentat grav un polițist, dus la audieri

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist de la Rutieră, a fost adus joi pentru audieri la Parchetul Tribunalului București. Este prima audiere a cetățeanului turc după accident.

După audieri, omul de afaceri turc va fi transferat de la Spitalul Penitenciar Rahova în arestul central al Poliției Capitalei.

Judecătorii de la Tribunalul București au confirmat, pe 3 august, mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis pe numele lui Abdullah Atas.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km, până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

În urma accidentului, polițistul a fost supus mai multor intervenții la Spitalul Floreasca. În prezent, el este la terapie intensivă în stare deosebit de gravă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...