Cluj: O studentă de origine franceză a murit după ce a căzut de la etaj. Poliţia ia în calcul numai varianta sinuciderii

Cluj: O studentă de origine franceză a murit după ce a căzut de la etaj. Poliţia ia în calcul numai varianta sinuciderii

O studentă din Franţa care urma cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) ”Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca a murit, vineri, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia cu chirie, în cartierul Zorilor, Poliţia luând în calcul posibilitatea ca tânăra să se fi sinucis, informează Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Simona Vîrci, a declarat, vineri, corespondentulul MEDIAFAX că a fost sesizat Serviciul pentru Imigrări Cluj, care va face demersuri pentru a anunţa familia fetei despre decesul acesteia.

”O studentă franceză, care era în anul IV la UMF Cluj-Napoca, a decedat, vineri dimineaţă, după ce ar fi căzut de la etajul IV al unui bloc din cartierul Zorilor în care locuia în chirie. Poliţia face cercetări în acest caz pentru a stabili cauzele care au dus la decesul acesteia. A fost sesizat Serviciul pentru Imigrări Cluj care va face demersurile pe linie oficială pentru anunţarea familiei fetei despre incident. Trupul neînsufleţit a fost transportat la IML în vederea necropsiei”, a spus Vîrci.

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că se ia în calcul doar varianta sinuciderii studentei, în condiţiile în care uşa apartamentului în care locuia aceasta era blocată din interior.

"Nu sunt alte suspiciuni în acest caz. Din primele cercetări, studenta nu ar fi lăsat niciun bilet de adio", au spus sursele citate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor