Coloană de maşini de aproximativ 1,5 kilometri la Vama Giurgiu, din cauza unei acţiuni a CNADNR

Coloană de maşini de aproximativ 1,5 kilometri la Vama Giurgiu, din cauza unei acţiuni a CNADNR

Circulaţia maşinilor de mare tonaj este îngreunată în Vama Giurgiu, pe sensul de mers către Bulgaria, din cauza unei acţiuni a CNADNR, coloana de maşini formată pe podul de peste Dunăre întinzându-se pe aproximativ 1,5 kilometri, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

Coloană de maşini de aproximativ 1,5 kilometri la Vama Giurgiu, din cauza unei acţiuni a CNADNR (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) realizează un sondaj în rândul şoferilor de tir pentru a afla ce greutate au, în general, maşinile conduse de aceştia şi dacă circulă cu ele pline cu marfă.

Din acest motiv, "coloana de autovehicule formată în aceste condiţii, pe podul de peste Dunăre, are lungimea de aproximativ 1,5 kilometri pe teritoriul României, prelungindu-se şi în Bulgaria", a precizat Centrul Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care circulă dinspre Bulgaria spre România să folosească alte puncte de trecere a frontierei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”