Coloană de maşini de aproximativ 1,5 kilometri la Vama Giurgiu, din cauza unei acţiuni a CNADNR

Coloană de maşini de aproximativ 1,5 kilometri la Vama Giurgiu, din cauza unei acţiuni a CNADNR

Circulaţia maşinilor de mare tonaj este îngreunată în Vama Giurgiu, pe sensul de mers către Bulgaria, din cauza unei acţiuni a CNADNR, coloana de maşini formată pe podul de peste Dunăre întinzându-se pe aproximativ 1,5 kilometri, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

Coloană de maşini de aproximativ 1,5 kilometri la Vama Giurgiu, din cauza unei acţiuni a CNADNR (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) realizează un sondaj în rândul şoferilor de tir pentru a afla ce greutate au, în general, maşinile conduse de aceştia şi dacă circulă cu ele pline cu marfă.

Din acest motiv, "coloana de autovehicule formată în aceste condiţii, pe podul de peste Dunăre, are lungimea de aproximativ 1,5 kilometri pe teritoriul României, prelungindu-se şi în Bulgaria", a precizat Centrul Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care circulă dinspre Bulgaria spre România să folosească alte puncte de trecere a frontierei.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cinci motive pentru care litoralul românesc trebuie evitat cu orice preţ

2 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia

3 Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

4 Așa o fi?

5 Rozătoarele României