Comisar șef de la Secția 11 Poliție, trimis în judecată pentru luare de mită

Mirel Mindinică, comisar șef în cadrul Secției 11 Poliție din București, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în stare de arest preventiv, fiind acuzat că a cerut bani de la o persoană, cercetată pentru furt calificat.

Potrivit DNA, Mirel Mindinică, comisar șef de poliție desemnat să efectueze acte de urmărire penală într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, a pretins de la doi denunțători, cercetați în dosarul menționat pentru furt calificat, suma de 500 lei, pentru a-i ajuta pe aceștia să nu fie trași la răspundere penală.

Pe 9 noiembrie, Mirel Mindinică a pretins un bax de vin, un bax de apă minerală și 15 fripturi de la unul dintre denunțători, însă cum acesta din urmă nu avea banii necesari cumpărării acelor produse, el i-a înmânat polițistului suma de 200 lei, urmând ca peste câteva zile să-i mai remită 500 lei.

Ulterior, la data de 11 noiembrie 2015, polițistul a mai primit suma de 190 lei, ocazie cu care a fost prins în flagrant de procurori.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsura arestării preventive. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…