Comisar șef de la Secția 11 Poliție, trimis în judecată pentru luare de mită

Comisar șef de la Secția 11 Poliție, trimis în judecată pentru luare de mită

Mirel Mindinică, comisar șef în cadrul Secției 11 Poliție din București, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în stare de arest preventiv, fiind acuzat că a cerut bani de la o persoană, cercetată pentru furt calificat.

Potrivit DNA, Mirel Mindinică, comisar șef de poliție desemnat să efectueze acte de urmărire penală într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, a pretins de la doi denunțători, cercetați în dosarul menționat pentru furt calificat, suma de 500 lei, pentru a-i ajuta pe aceștia să nu fie trași la răspundere penală.

Pe 9 noiembrie, Mirel Mindinică a pretins un bax de vin, un bax de apă minerală și 15 fripturi de la unul dintre denunțători, însă cum acesta din urmă nu avea banii necesari cumpărării acelor produse, el i-a înmânat polițistului suma de 200 lei, urmând ca peste câteva zile să-i mai remită 500 lei.

Ulterior, la data de 11 noiembrie 2015, polițistul a mai primit suma de 190 lei, ocazie cu care a fost prins în flagrant de procurori.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsura arestării preventive. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…