Comisia economică a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare a Codului fiscal

Comisia economică a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare a Codului fiscal

Senatorii Comisiei economice, industrii și servicii au avizat negativ, luni, cererea de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis privind noul Cod fiscal. Senatorii Comisiei economice s-au pronunțat cu șase voturi pentru, unul împotrivă și o abținere ca proiectul să fie trimis spre promulgare în forma inițială adoptată de Parlament.

Senatorul Florin Constantinescu a explicat că la o cerere de reexaminare nu se pot formula amendamente.

Senatorul Cristiana Anghel consideră că "nu poate fi vorba de oportunitatea modificării Codului fiscal" și a pledat pentru menținerea proiectului în forma adoptată.

Anterior, și Comisia pentru transporturi și energie a dat aviz negativ pe cererea șefului statului.

Avizele celor două comisii sunt consultative, plenul Senatului urmând să analizeze luni cererea de reexaminare a Codului fiscal.

Pe de altă parte, tot luni, Comisia juridică a Senatului a dat aviz favorabil cererii de reexaminare a președintelui, aducând o serie de amendamente, care sunt rezultatul acordului dintre partidele parlamentare asupra noului cod Fiscal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski