Comisia pentru transporturi a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare a Codului fiscal

Comisia pentru transporturi a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare a Codului fiscal

Senatorii Comisiei pentru transporturi și energie au avizat luni negativ cererea de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis privind Codul fiscal.

"După discuții cu reprezentanții Ministerului Finanțelor și după analizarea solicitării președintelui României privind Codul fiscal, am decis, cu majoritate de voturi, să dăm aviz negativ la solicitarea de reexaminare a președintelui Iohannis. Am considerat că în ceea ce privește Comisia de transporturi și energie nu sunt elemente care să conducă la o modificare a punctului nostru de vedere, respectiv susținerea cu amendamente a Codului fiscal. Cu alte cuvinte, ar trebui retrimis președintelui pentru promulgare în forma aprobată de Parlament", a afirmat președintele Comisiei de transporturi, Mihai Fifor.

El a precizat că din partea Ministerului de Finanțe și a Guvernului "nu a venit o susținere a acestei solicitări a președintelui", motiv pentru care comisia rămâne "la poziția inițială".

Avizul Comisiei este consultativ, plenul Senatului urmând să analizeze luni cererea de de reexaminare a Codului fiscal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu