Constanța: Accident rutier în lanț după ce un microbuz cu călători ar fi rămas fără frâne

Constanța: Accident rutier în lanț după ce un microbuz cu călători ar fi rămas fără frâne

Un accident rutier în lanț, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, a avut loc, joi, în municipiul Constanța, după ce un microbuz care transporta călători ar fi rămas fără frâne.

Potrivit Serviciului Poliției Rutiere (SPR) Constanța, pe bulevardul Tomis, la intersecția cu bulevardul Ferdinand, un microbuz al cărui șofer nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina dinaintea sa a intrat în coliziune cu aceasta, producându-se o coliziune în lanț în care au fost implicate trei autoturisme. Autovehiculele erau oprite la culoarea roșie a semaforului.

În urma celor petrecute, a fost rănit ușor șoferul mașinii în care a intrat microbuzul, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru investigații medicale.

Șoferul microbuzului susține că a rămas fără frâne și că i-a atenționat pe călători despre asta înainte de producerea coliziunii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!