Constanța: Accident rutier în lanț după ce un microbuz cu călători ar fi rămas fără frâne

Constanța: Accident rutier în lanț după ce un microbuz cu călători ar fi rămas fără frâne

Un accident rutier în lanț, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, a avut loc, joi, în municipiul Constanța, după ce un microbuz care transporta călători ar fi rămas fără frâne.

Potrivit Serviciului Poliției Rutiere (SPR) Constanța, pe bulevardul Tomis, la intersecția cu bulevardul Ferdinand, un microbuz al cărui șofer nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina dinaintea sa a intrat în coliziune cu aceasta, producându-se o coliziune în lanț în care au fost implicate trei autoturisme. Autovehiculele erau oprite la culoarea roșie a semaforului.

În urma celor petrecute, a fost rănit ușor șoferul mașinii în care a intrat microbuzul, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru investigații medicale.

Șoferul microbuzului susține că a rămas fără frâne și că i-a atenționat pe călători despre asta înainte de producerea coliziunii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”