Constanţa: Femeie condamnată la 17 ani de închisoare după ce şi-a aruncat bebeluşul în hazna

Constanţa: Femeie condamnată la 17 ani de închisoare după ce şi-a aruncat bebeluşul în hazna

O femeie din comuna constănţeană Ostrov a fost condamnată la 17 ani de închisoare cu executare după ce în anul 2011 şi-a aruncat bebeluşul în haznaua din curtea casei.

Constanţa: Femeie condamnată la 17 ani de închisoare după ce şi-a aruncat bebeluşul în hazna (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Magistraţii Tribunalului Constanţa au condamnat-o, vineri, la 17 ani de închisoare cu executare pentru omor calificat pe Verginica Burlacu, acuzată că în aprilie 2011 şi-a aruncat copilul nou-născut în toaleta din curte.

Decizia magistraţilor nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Potrivit anchetatorilor, în 16 aprilie 2011 cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă au anunţat Poliţia după ce, în urma unei intervenţii de urgenţă pe care au făcut-o la sesizarea Verginicăi Burlacu, atunci în vârstă de 35 de ani, au constatat că aceasta avea o hemoragie puternică, semn al unei naşteri. La faţa locului, poliţiştii au descoperit un nou-născut în groapa de sub WC-ul din curte. Ulterior, medicii legişti au stabilit că bebeluşul, un băieţel, se născuse la termen, iar moartea a fost violentă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”