Constanța: Trupul unui student dat dispărut, adus la mal de valurile Mării Negre

Constanța: Trupul unui student dat dispărut, adus la mal de valurile Mării Negre

Trupul unui student al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", dispărut în urmă cu câteva zile, a fost adus la mal de valurile Mării Negre, la intrarea dinspre Constanța în stațiunea Mamaia.

Corpul tânărului a fost văzut plutind, luni, în apropierea țărmului, de către un cetățean care a alertat autoritățile sunând la numărul unic de urgențe 112.

Trupul a fost scos din apă de către jandarmi, medicii legiști urmând să se pronunțe cu privire la cauza exactă a decesului.

Conform anchetatorilor, miercuri seară, în timp ce se afla într-o învoire aprobată de comandanții săi din cadrul academiei, studentul și-a anunțat tatăl printr-un mesaj transmis pe telefonul mobil că se va sinucide.

Tatăl a alertat autoritățile, iar joi dimineață, după ce un trecător a depistat pe malul mării, în stațiunea Mamaia, haine și un telefon mobil care s-au dovedit că aparțineau tânărului respectiv, acesta a început să fie căutat cu ajutorul scafandrilor militari.

Studentul și-ar fi pus capăt zilelor în urma unei decepții în dragoste.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de procurori ai Parchetului Militar Constanța.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 VIDEO Scene de comedie de la instruirea noilor recruți ruși!