Constanța: Trupul unui student dat dispărut, adus la mal de valurile Mării Negre

Constanța: Trupul unui student dat dispărut, adus la mal de valurile Mării Negre

Trupul unui student al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", dispărut în urmă cu câteva zile, a fost adus la mal de valurile Mării Negre, la intrarea dinspre Constanța în stațiunea Mamaia.

Corpul tânărului a fost văzut plutind, luni, în apropierea țărmului, de către un cetățean care a alertat autoritățile sunând la numărul unic de urgențe 112.

Trupul a fost scos din apă de către jandarmi, medicii legiști urmând să se pronunțe cu privire la cauza exactă a decesului.

Conform anchetatorilor, miercuri seară, în timp ce se afla într-o învoire aprobată de comandanții săi din cadrul academiei, studentul și-a anunțat tatăl printr-un mesaj transmis pe telefonul mobil că se va sinucide.

Tatăl a alertat autoritățile, iar joi dimineață, după ce un trecător a depistat pe malul mării, în stațiunea Mamaia, haine și un telefon mobil care s-au dovedit că aparțineau tânărului respectiv, acesta a început să fie căutat cu ajutorul scafandrilor militari.

Studentul și-ar fi pus capăt zilelor în urma unei decepții în dragoste.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de procurori ai Parchetului Militar Constanța.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante