Constantin Jujan a DEMISIONAT din funcția de director general al Complexului Energetic Hunedoara

Constantin Jujan a DEMISIONAT din funcția de director general al Complexului Energetic Hunedoara

Constantin Jujan a renuntat la functia de director general al Complexului Energetic Hunedoara, prezentandu-si demisia in fata ministrului energiei Andrei Gerea, pe 14 iulie, informeaza presa hunedoreana. Constantin Jujan a declarat pentru "Glasul Hunedoarei" ca intarzierea primei transe din ajutorul de stat in valoare totala de 167 de milioane de lei l-a determinat sa renunte la postul de manager al CEH. Reamintim ca societatea se afla in acest moment intr-o situatie financiara extrem de dificial, fiind cu un pas in faliment.

"Demisia de astazi a directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, Constantin Jujan, va complica si mai mult situatia acestei societati. De regula nu sunt adeptul demisiilor insa, de aceasta data, il inteleg uman pe cel care a facut acest gest extrem. La Hunedoara politicul e prea implicat, in sens rau, in viata acestei societati comerciale", a afirmat pe contul sau de Facebook fostul ministru al energiei, Razvan Nicolescu.

Comisarul.ro a scris in mai multe randuri despre probleme de la CE Hundoara. Pe 14 iulie, Comisarul.ro a aratat cum a fost "invitata" sa se ocupe de restructurarea CE Hunedoara o firma din reteaua "baietilor destepti" ai premierului Ponta. Este vorba de ISPE, firma controlata de Dan Ioan Gheorghiu, numit in 2012 consilier onorific al premierului Ponta pe domeniul energiei. Gheorghiu este si vecin de apartament cu Victor Ponta. 

Complexul Energetic Hunedoara inregistra la data de 31 martie 2015 datorii de 942,2 milioane lei, din care datorii restante in suma de 432,8 milioane lei. La sfarsitul anului 2014, CEH, un mamut energetic cu 6.000 de angajati, din care in mare parte mineri in Valea Jiului, inregistra pierderi de 356 milioane lei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /