Costin Berevoianu, fost consilier al lui Sorin Oprescu, vizat de ancheta DNA Ploiești (surse)

Costin Berevoianu, fost consilier al lui Sorin Oprescu, vizat de ancheta DNA Ploiești (surse)

Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, este vizat de ancheta procurorilor DNA Ploiești, care ridică, joi, mai multe documente de la o serie de instituții din București, au declarat surse judiciare. Berevoianu a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcții, între care cea de consilier personal al lui Oprescu și cea de președinte al Consiliului de Administrație al RADET.

De asemenea, el a fost implicat în renegocierea contractului semnat între Primăria București și Apa Nova, fiind delegat de Sorin Oprescu să pregătească negocierile cu conducerea societății de furnizare de apă și servicii de canalizare.

Procurorii DNA Ploiești ridică, joi, documente de la Apa Nova București, dar și de la Primăria Sectorului 1 și Primăria Generală a Capitalei, ancheta vizând fapte de corupție în care sunt implicate persoane din conducerea respectivei societăți, au declarat surse judiciare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”