Crescătorii de bovine au încheiat protestul de la Ministerul Agriculturii

Crescătorii de bovine au încheiat protestul de la Ministerul Agriculturii

Crescătorii de bovine din cadrul Sindicatului Național al Crescătorilor de Bovine din România, afiliat la Agrostar au încheiat, miercuri, la ora 13,00, protestul din fața sediului Ministerului Agriculturii. Principalele nemulțumiri ale crescătorilor de vaci vizează neacordarea subvenției reprezentând pierderea de preț la achiziția laptelui, întârzierea plăților, lipsa politicilor agricole în sectorul zootehniei și cu preponderență în sectorul creșterii de bovine, atât de lapte, cât și de carne, și lipsa despăgubirilor în urma secetei înregistrate în acest an.

"Eram sigur că domnul ministru nu are timp astăzi să stea de vorbă cu noi...Noi ne vom continua acțiunile, avem un program bine stabilit, ne vom ține de el și domnul ministru trebuie să coboare de acolo de sus să stea de vorbă cu oamenii. Îl știam un om al dialogului dar văd că nu prea îi plac manifestările de stradă", a declarat președintele Agrostar, Niculae Ștefan.
Acesta susține că a venit un director din cadrul ministerului pentru a discuta cu protestatarii, dar că discuțiile ar trebui purtate măcar la nivel de secretar de stat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front