CRIMĂ ABOMINABILĂ: Un rădăuţean, suspectat că şi-a omorât soţia însărcinată şi cei doi copii

CRIMĂ ABOMINABILĂ: Un rădăuţean, suspectat că şi-a omorât soţia însărcinată şi cei doi copii

Sebastian Bălan, un rădăuţean în vârstă de 37 de ani, este suspectat că şi-a omorât prin înjunghiere întreaga familie: soţia gravidă în luna a şaptea şi pe cei doi copilaşi – unul în vârstă de 4 ani, celălalt de numai un an şi jumătate. Nenorocirea s-a produs vineri după-amiaza, într-o localitate de la periferia Parisului, acolo unde bărbatul lucra în domeniul construcţiilor.

Soţia lui Bălan era de loc din Oradea şi era însărcinată în şapte luni, urmând ca peste puţin timp să devină mama unei fetiţe. Monstrul care se face vinovat de această tragedie pare să fie chiar soţul femeii, tatăl copiilor, el fiind dat dispărut de către anchetatorii francezi.

Cutremurătoarea crimă a avut loc într-o localitate de la periferia Parisului. Sotia, Tunde Keri, avea 36 de ani. De 16 ani trăia alături de Sebastian Bălan, soţul ei şi tatăl copiilor: doi băieţi de 4 ani respectiv 18 luni, şi o fetiţă ce urma să se nască peste aproximativ două luni. Locuiau într-o casă modestă din departamentul Val-de-Marne alături de sora şi cumnatul ei. Acesta din urma a fost cel care a descoperit cele trei corpuri neînsufleţite ce zăceau într-o baltă de sânge, în casa încuiată.

Când a ajuns acasă şi nu a găsit-o, cumnatul a gasit usa incuiata si a crezut că poate femeia plecase la spital sa nasca. A început să se îngrijoreze când a văzut că nu răspunde la telefon si a intrat pe un geam. I-a descoperit morţi, pe toţi trei, în casă. Femeia primise mai multe lovituri de cuţit în gât şi piept, iar copiii aveau beregata tăiată. Soţul în vârstă de 37 de ani, din Rădăuţi, e de negăsit. Barbatul din Radauti nu avea antecedente penale şi lucra, ca şi cumnatul şi alte rude, pe şantiere de construcţii, dar nu venise la lucru în ziua crimei. Este considerat principalul suspect.

S-au stabilit în Franţa în urmă cu aproximativ doi ani și jumătate. Vecinii nu-şi pot explica tragedia, deoarece bărbatul părea să-şi iubească foarte mult copiii.

La Oradea, familia lui Tunde este şocată. Părinţii nu se pot opri din plâns. Vestea a căzut ca un trăsnet. Nu ştiau să existe probleme între fiica lor şi soţ.

“Erau căsătoriţi de 16 ani. El nu prea venea la noi, dar fiica noastră venea în fiecare an. Niciodată nu ne-a spus că nu s-ar înţelege cu el. Criminalul trebuie prins cât mai repede şi trebuie să plătească pentru ce a făcut”, a spus pentru Vocea Transilvaniei Rozalia Keri, mama lui Tunde.

Cei doi părinţi îşi aşteptau fiica şi nepoţii să vine acasă, în vacanţă, aşa cum făceau în fiecare an.

 Sursa: obiectivdesuceava.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia