CRIMĂ CUMPLITĂ./O actriță a fost bătută, violată și ucisă la Satu-Mare

CRIMĂ CUMPLITĂ./O actriță a fost bătută, violată și ucisă la Satu-Mare

Gabriela Dorgai, o actriță, în vârstă de 43 de ani a Teatrului de Nord, din Satu Mare a fost găsită moartă, luni, pe malul Someșului. Potrivit primelor informații, femeia era dezbrăcată de la brâu în jos, astfel că anchetatorii iau în calcul și faptul că femeia ar fi fost violată, iar apoi ucisă.

 Gabriela Dorgai, o actriță a Teatrului de Nord Satu Mare a fost găsită moartă pe malul Someșului. Cadavrul femeii a fost descoperit de o tânără care se plimba cu bicicleta pe dig, scrie satmareanul.net.

Potrivit primelor informații, femeia era dezbrăcată de la brâu în jos, astfel că anchetatorii iau în calcul și faptul că femeia ar fi fost violată, iar apoi ucisă. De asemenea, victima prezintă și urme de violență pe corp, semn că a fost agresată fizic înainte de a fi omorâtă.

Ultimul spectacol

Actriţa, în vârstă de 43 de ani, a asistat duminică seara la premiera spectacolului „Inimă de câine", susţinut de actorii Secţiei Române, după care a rămas alături de colegi la petrecerea de după premieră. Ea a plecat de la Casa de Cultură a Sindicatelor în jurul orei 22:00 şi, potrivit celor declarate de colegi, s-ar fi îndreptat înspre casă, în cartierul Carpaţi I.

Luni în jurul orei 14:00, Gabriela Dorgai a fost găsită moartă pe malul Someşului, în zona podului Decebal, în dreptul ACR din Centrul Nou. Pe malul Someşului au fost găsite şi hainele acesteia, precum şi actele, ceea ce i-a ajutat pe poliţişti să stabilească despre cine e vorba.

O trecătoare a văzut pe malul Someșului poșeta actriței aruncată în iarbă și a coborât să o ridice. Atunci la câțiva metri a văzut cadavrul dezbărcat al Gabrielei Drogai.

Varianta tâlhăriei, exclusă

După primele cercetări se pare că femeia ar fi fost acostată pe dig și târâtă până pe malul Someșului, unde a fost violată și apoi omorâtă. Cert este că nu e vorba de o tâlhărie urmată de crimă, deoarece polițiștii au găsit în poșeta femeii și bani și alte lucruri de valoare.

„Deocamdată, cert este că vorbim de o crimă. Vom ști mai multe după autopsie", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop.

Actorul Vasile Blaga a declarat că după premiera de duminică, Gabriela era foarte abătută și nu a stat prea mult la recepție.

„E oribil ce s-a întâmplat, aș vrea ca autorul crimei să rămână două săpămâni cu mine să-i smulg fiecare bucată de carne și să i-o dau să o mănânce", a spus actorul Vasile Blaga.

Gabriela Dorgai s-a născut în anul 1971, iar în anul 1990 a devenit actriţă a Teatrului de Nord. Primul rol al stagiunii 1990-1991 l-a avut în spectacolul Enigma farfuriei zburătoare, de Romerto Milani, în regia lui Ioan Tifor. Gabriela Dorgai era divorţată şi în ultima perioadă a fost puternic afectată de faptul că în urma divorţului, custodia fiicei în vârstă de 17 ani, a fost atribuită exclusiv tatălui.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…